Teams et værktøj til samarbejde

   

  Microsoft Teams er en kommunikations- og samarbejdsplatform, der kombinerer chat funktioner, videokonferencer, fillagring og integration med mange andre Microsoft 365-apps.

  Du kan bruge teams både til intern og ekstern samarbejde.

  Arbejde med Filer

  I dit Team kan du udføre en række opgaver direkte i det aktive vindue, så du undgår at skifte mellem forskellige programmer.

  Muligheden for at slette, downloade, flytte filer, åbne, kopiere, redigere eller få et link til at dele indhold med andre – hvilket giver dig alle de vigtigste funktioner, du ville få i de oprindelige apps.

  Kommunikation

  En af fokusfunktionerne i Teams er samtaler, som giver et team mulighed for at have en samlet dialog som er søgbar dvs. en anden mulighed for at kommunikere i stedet for over mails. Denne funktion er den centrale komponent, hvor alt er opbevaret – fra fildeling til videoopkald.

  Brug af @ giver dig mulighed for at tagge deltagere, som du måske kender fra mails. Hvor teams også vil give dig en notifikation, hvis du bliver tagget.

  Du har mulighed for at starte en gruppechat ved siden af filen for at tillade dialog om et dokument, mens du arbejder på filerne – denne samtale vises i din samtale tråd.

  Microsoft stiller også en række vejledninger og guides til rådighed –
  https://support.office.com/da-dk/teams

  Du er også velkommen til at kontakte os.

   

  loader