Produktionsstyringssystem

  Lad os hjælpe dig med at gøre din Office365-løsning til et produktionsstyringssystem, der er tilpasset til dine behov

  Der findes næsten lige så mange forskellige arbejdsprocesser, som der findes virksomheder. Det skaber nogle udfordringer i forhold til at danne overblik og skabe de bedste forudsætninger for at styre og effektivisere ordreflows og produktion.

  I en digital tidsalder, hvor der findes uanede muligheder – er der også en vis fare for at vælge et produktionsstyringssystem, der ikke passer 100 % til din virksomhed – er OnePoint din erfarne samarbejdspartner.

  Vores team af specialister står klar til at levere en løsning, der sikrer det relevante overblik og giver dig den mest effektive automatisering inden for ordrestyring og tilpasning af software til produktionsstyring. En løsning, som tager udgangspunkt i din virkelighed, og giver dig og dine medarbejdere de bedste forudsætninger for at styre en kompleks arbejdsproces.

  Kontakt os i dag og fortæl os om de udfordringer, du har i forbindelse med ordrestyring og produktionsstyring. Så vil vi kunne fortælle dig meget mere om de specifikke muligheder, der kan give værdi til dig og din virksomhed.

  Hør mere om hvad vi kan gøre for jer.

   Få et effektiv produktionsstyringssystem, der tager udgangspunkt i dine arbejdsprocesser

   En løsning til produktionsstyring fra OnePoint kan konstrueres på uendeligt mange måder. Der findes som sagt et hav af muligheder for at tilpasse værktøjet til de processer, som din virksomhed er baseret på. For det er vigtigt, at dit produktionsstyringssystem afspejler den reelle virkelighed.

   Hos OnePoint sætter vi en ære i at afdække og analysere dine arbejdsgange, så vi kan konstruere et digitalt dashboard, der giver bedst mening for din virksomhed, og som er renset for støjende kommunikation i form af irrelevant data og funktioner, der alligevel ikke er en relevant for arbejdsgangen.

   ― Få hjælp til at komme igang

   Det moderne produktionsstyringssystem: Nogle eksempler

   Den løsning til produktionsstyring, som OnePoint kan give dig (ud over planlægning af en given ordre), kan for eksempel bidrage med en unik mulighed for at simulere flowet for en ordre, inden den bliver kørt ud i produktionen. Det kan være med til at sikre, at der er nok ressourcer til at køre ordren igennem til den aftalte tid.

   Gennem et velfungerende og velstruktureret produktionsstyringssystem kan du få overblik over, om der er ressourcer, der ikke bliver brugt – eller som måske er uhensigtsmæssigt overbelagt. Systemet kan for eksempel også komme med forslag til dit flow i produktionen – alene baseret på en fremtidig leveringsdato. Har du lignende udfordringer eller ønsker, anbefaler vi naturligvis, at du tager kontakt til en af vores konsulenter. For det er kun gennem personlig dialog og konstruktivt samarbejde, at vi kan sikre en løsning til produktionsstyring, som er det perfekte digitale arbejdsredskab for dig.

   ― Få hjælp til at komme igang

   Et godt produktionsstyringssystem er designet til dem, der skal bruge det

   Vores løsning til produktionsstyring kan gøre det overskueligt for en operatør at se, hvilke ordre, han bør prioritere og skal fokusere på – og det er nemt for ham at ændre i selve visningen.

   Vi har nemlig også altid fokus på at gøre din løsning så brugervenlig som overhovedet muligt. Her kan han eksempelvis bruge vores system til at sende individualiserede beskeder videre sammen med ordren, som vises på tværs af lokationer i produktionen (fx #haster) og tilføje egne kommentarer på de eksisterende notater i ordreflowet.

   Herefter kan systemet automatisk stå for udskrivning af tilpassede følgesedler, forstå bestilling af fragtmænd til transport via pakkelabels, Consignor eller noget helt tredje.

   Afslutningsvis kan ordreinformationerne eksporteres til for eksempel Excel, hvis man ønsker at arbejde videre med den data, som produktionen skaber. Det kan være med til at skabe værdi for din virksomhed i forbindelse med kvalitetssikring, analyse eller Power Bi.

   ― Få hjælp til at komme igang

   Specifikke muligheder i en løsning til produktionsstyring fra OnePoint

   Læs om andre løsninger

   nyhed-placeholder

   Vil du vide mere?

   Lars kan gøre dig endnu klogere på ordrestyring & produktionsstyring.

   Ring til Lars på +45 5350 0941 eller skriv til ham nedenfor

    loader