Produktionsstyringssystem

  Med den rette opsætning kan din Office 365-løsning blive det perfekte produktionsstyringssystem

  Der findes næsten lige så mange forskellige arbejdsprocesser, som der findes virksomheder. Det skaber helt naturligt nogle udfordringer i forhold til at danne et overblik og skabe de bedste forudsætninger for at styre og effektivisere ordreflows og produktion.

  I en digital tidsalder, hvor implementeringen af muligheder koster tid og kræfter, er der også en vis fare for at vælge et produktionsstyringssystem, der ikke passer 100 % til din virksomhed. Her er OnePoint din erfarne samarbejdspartner.

  Vores team af specialister står klar til at levere en løsning, der sikrer det relevante overblik og giver dig den mest effektive automatisering af ordrestyring og tilpasning af software til produktionsstyring. En løsning, som tager udgangspunkt i din virkelighed og giver dig og dine medarbejdere de bedste forudsætninger for at styre en kompleks arbejdsproces.

  Kontakt os i dag og fortæl os, hvordan du kunne tænke dig at håndtere din ordrestyring og produktionsstyring. Så vil vi kunne fortælle dig meget mere om de specifikke muligheder, der kan give værdi til dig og din virksomhed.

  Hør mere om, hvordan vi kan give jer værdi i produktionsstyringen

   Få et effektivt produktionsstyringssystem med udgangspunkt i jeres arbejdsprocesser

   En løsning til produktionsstyring fra OnePoint kan konstrueres på uendeligt mange måder. Der findes som sagt et hav af muligheder for at tilpasse værktøjet til de processer, som din virksomhed er baseret på. For det er vigtigt, at dit produktionsstyringssystem afspejler den reelle virkelighed.

   Hos OnePoint sætter vi en ære i at afdække og analysere dine arbejdsgange, så vi kan konstruere et digitalt dashboard, der giver bedst mening for din virksomhed, og som er renset for støjende kommunikation i form af irrelevant data og funktioner, der alligevel ikke er en relevant for arbejdsgangen.

   FÅ HJÆLP TIL EFFEKTIVISERINGEN

   Moderne produktionsstyringssoftware kan simulere, sikre og skabe overblik

   Den løsning til produktionsstyring, som OnePoint kan give dig (ud over planlægning af en given ordre), kan for eksempel bidrage med en unik mulighed for at simulere flowet for en ordre, inden den bliver kørt ud i produktionen. Det kan være med til at sikre, at der er nok ressourcer til at køre ordren igennem til den aftalte tid.

   Gennem et velfungerende og velstruktureret produktionsstyringssystem kan du få overblik over, om der er ressourcer, der ikke bliver brugt – eller som måske er uhensigtsmæssigt overbelagt. Systemet kan for eksempel også komme med forslag til dit flow i produktionen – alene baseret på en fremtidig leveringsdato. Har du lignende udfordringer eller ønsker, anbefaler vi naturligvis, at du tager kontakt til en af vores konsulenter. For det er kun gennem personlig dialog og konstruktivt samarbejde, at vi kan sikre en løsning til produktionsstyring, som er det perfekte digitale arbejdsredskab for dig.

   LAD OS HJÆLPE DIG MED AT SIMULERE, SIKRE OG SKABE ET OVERBLIK

   Et godt produktionsstyringssystem er designet til brugerne

   Det skal være så overskueligt som muligt for en operatør at se, hvilke ordrer vedkommende bør prioritere og fokusere på. Det får han eller hun i vores løsning til produktionsstyring – og det er nemt og brugervenligt at ændre i visningen.

   Det er nemt, fordi vi altid fokus på at gøre din løsning så brugervenlig som overhovedet muligt. En operatør kan eksempelvis bruge vores system til at sende individualiserede beskeder videre sammen med ordren og lade dem blive vist på tværs af lokationer i produktionen, for eksempel #haster. Det er også muligt at tilføje egne kommentarer på de eksisterende notater i ordreflowet.

   Systemet kan herefter automatisk stå for udskrivning af tilpassede følgesedler, forestå bestilling af fragtmænd til transport eller et andet valg af procesafslutning.
   Afslutningsvis kan ordreinformationerne eksporteres til for eksempel Excel, hvis man ønsker at arbejde videre med den data, som produktionen skaber. Det kan være med til at skabe værdi for din virksomhed i forbindelse med kvalitetssikring, analyse eller Power Bi.

   FÅ HJÆLP TIL DIN INDIVIDUELLE PRODUKTIONSSTYRING

   Specifikke muligheder i en løsning til produktionsstyring fra OnePoint

   Læs om andre løsninger

   nyhed-placeholder

   Vil du vide mere?

   Lars kan gøre dig endnu klogere på ordrestyring & produktionsstyring.

   Ring til Lars på +45 5350 0941 eller skriv til ham nedenfor

    loader