Dokumentstyring

  Dokumentstyring: Tilgå dine vigtige dokumenter overalt

  Hold styr på forskellige versioner og administrer rettighederne til jeres dokumenter og skabeloner på alle enheder. Et dokumentstyringssystem giver din virksomhed mulighed for at at effektivisere håndteringen af de dokumenter, der danner grundlaget for det uvurderlige overblik over din virksomheds arbejdsprocesser.

  Med den rette dokumentstyring kan de daglige arbejdsgange simplificeres og effektiviseres – det skaber slutteligt værdi for både virksomheden og dem, der er i berøring med de dokumenter, din virksomhed baserer sig på.

  Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe de perfekte rammer for effektiv dokumentstyring gennem SharePoint for din virksomhed.

  Hør mere om hvad vi kan gøre for jer.

   Tag din dokumenthåndtering til det næste niveau

   Gennem vores team af erfarne SharePoint-specialister får du et brugervenligt værktøj til dokumenthåndtering, der tager udgangspunkt i din virkelighed og løser de udfordringer, som du måtte have med at skabe dokumentation, der er så relevant som muligt for dig, og får sat struktur på dit værdifulde data, og som etablerer en moderne digital platform, der maksimerer udbyttet af samarbejdet mellem medarbejdere internt såvel som eksterne samarbejdspartnere. Og bruger du et andet system, som f.eks. Dropbox eller Google Drive, kan dette sagtens flyttes. Hvordan man flytter filer fra Dropbox til Onedrive, kan du læse mere om her.

   Integration med Outlook, Teams mv.

   Vores løsning med dokumentstyring integreres med Outlook, Microsoft Teams og resten af Office 365, så korrespondancen med kunder også samles ét sted, hvor det giver bedst mening.

   ― Kontakt os og hør mere

   Office 365-løsning som effektivt redskab til dokumentstyring, som driver din virksomhed fremad

   Når du vælger at få OnePoint til at hjælpe dig med at strømline den digitale dokumenthåndtering, vælger du at prioritere en retning mod en meget mere velorganiseret måde at drive virksomhed på.

   Stort udbytte af løsningerne

   Og det handler ikke blot om, at dine dokumenter lagres på bestemte steder i en netværksbaseret cloud løsning. Med udgangspunkt i dine medarbejderes, dine kunders og dine samarbejdspartneres behov hjælper vi dig med at vælge den løsning, som din virksomhed får mest udbytte af, og som danner grundlag for, at jeres virksomhed er i stand til at at træffe strategisk relevante beslutninger på et datadrevet grundlag langt ind i fremtiden.

   For hos OnePoint har vi den overbevisning, at vi først har løst vores opgave ordentlig, når vi har leveret en løsning til dokumentstyring, som giver jeres virksomhed fornyet værdi gennem forbedret overblik og tilpasset funktionalitet.

   Eksperter i Microsoft

   Vi er eksperter i de omfattende løsninger fra Microsoft, der er et af de største softwarehuse i verden. Det betyder, at vi blot går ind og optimerer dine muligheder for at bruge disse værktøjer. Vi leverer blot den ultimative konsulentløsning i disse systemer – og det står dig derfor frit for, hvor lang tid du har brug for vores ekspertise.

   ― Få hjælp til at komme igang

   Vi hjælper dig med at finde frem til den type af dokumentstyring, der fungerer bedst for dig

   Hos OnePoint har vi mere end 10 års erfaring med at hjælpe virksomheder med at skabe de bedste digitale arbejdsgange.

   Med vores team af dedikerede eksperter i moderne og brugervenlig dokumentstyring får du en helt ny motor, der vil være med til at accelerere enhver dokumentbaseret arbejdsproces, skabe et meningsfuldt overblik over dine arbejdsområder og sætte produktiviteten i vejret.

   Bro mellem SharePoint og Office 365

   Gennem en tilgang, der bygger bro mellem SharePoint og Office 365’s uendeligt mange muligheder og dine specifikke udfordringer kan vi forbedre de grundlæggende arbejdsprocesser i din virksomhed ved at automatisere kompleks dokumentflows samtidig med at vi frigør essentielle ressourcer for dig og dine medarbejdere.

   ―Vil du vide mere? Kontakt os nu

   Derfor skal du bruge OnePoint som konsulent til dokumentstyring:

   • Du kan skabe overblik og undgå overskridelse af deadlines med automatiske notifikationer fra dit dokumentstyringssystem.
   • Inviter kunder eller samarbejdspartnere ind i dit dokumentstyringssystem og giv dem adgang udelukkende til de informationer, de har brug for.
   • Du får mulighed for at foretage søgninger, der gør det nemt at finde projektet, dokumenter eller andet data i dit dokumentstyringssystem.
   • Du får værdifuld fleksibilitet, da brugeren selv har mulighed for at tilpasse/tilføje/fjerne informationer gennem dokumenthåndtering.
   • Skab indsigt i arbejdsprocessen via projektnotater – interne notater til kolleger eller samarbejdspartnere, som arbejder på det samme projekt.
   • Dataet kan trækkes ud i Excel, hvis man ønsker at arbejde videre med nogle projektinformationer – fx til pivot-tabeller osv.
   • Du får versionsstyring af alle tænkelige dokumenter på tværs af enheder
   • Du har mulighed for at integrere mails, som er tagget med et projekt – her sørger dit dokumentstyringssystem for at tage indholdet og selve mailen og lægger den ind på projektet.
   • Et brugervenligt dokumentstyringssystem, der giver mulighed for, at flere brugere kan arbejde i dokumenterne samtidig.
   • Nem oprettelse af skabelondokumenter – fx kontrakter eller tilbud, hvor disse dokumenter automatisk bliver udfyldt med relevante kunde- og projektinformationer.
   • Hvis leder eller kollega ønsker at koble medarbejder/ressourcer på, kan man også vise, hvilke perioder medarbejderne er optaget/holder ferie/er ledige i.
   • Rettigheder kan styres både på mappe- og dokumentniveau – ligesom på en lokal server eller en computer. Rettigheder til projektinformationer kan styres helt ned på det enkelte projekt.
   • Automatisering af arbejdsprocesser, såsom godkendelse af dokumenter, notifikationer, rettighedsstyring osv.
   • Dataet ligger hos kunden/Microsoft Cloud og kan altid trækkes ud igen. Det vil sige, at der ingen binding er.
   • Det er nemt at lave KPI’er på projekterne samt at tilkoble til Power BI til dit dokumentstyringssystem og foretage værdifuld statistisk analyse.
   • Du får mulighed for at få samling på dokumentdata fra flere systemer – såsom ERP, Excel, mails, filserver og andre tredjepartssystemer.
   • Der kan arbejdes videre med dokumenter, ligesom hvis det var på en filserver. Der kan oprettes et netværksdrev – så bruger ikke oplever forskel på, om dokumenterne ligger i SharePoint eller på en lokal filserver.

   Læs om andre løsninger

   nyhed-placeholder

   Vil du vide mere?

   Lars kan gøre dig endnu klogere på dokumentstyring.

   Ring til Lars på +45 5350 0941 eller skriv til ham nedenfor

    loader