Intranet-løsning

  En intranet-løsning er uundværlig for virksomheder; det er en intern digital platform, der giver medarbejderne mulighed for at samarbejde, dele information og få adgang til relevante ressourcer. Nu, hvor fjernarbejde og spredte teams er mere udbredt end nogensinde, spiller et effektivt intranet en afgørende rolle, da det giver medarbejderne mulighed for at arbejde og dele information uanset deres placering.

  Intranet med SharePoint – en dynamisk, personlig og social platform

  Få professionel hjælp til at opbygge et intranet på basis af SharePoint; gennem integration  med Microsoft 365 og jeres andre systemer bliver platformen både dynamisk, personlig og social. Den gør det nemt for medarbejdere at arbejde og dele informationer på tværs af arbejdspladsen uanset arbejdssted og medie.

  Med hjælp fra OnePoint bliver jeres nye intranet-løsning meget mere end et sted at se dokumenter og finde personalepolitikker og kontaktoplysninger på kollegaer – det bliver en platform til at forbinde helt vitale værktøjer, som medarbejderne bruger dagligt. Alt sammen integreret i én enkelt, digital oplevelse. SharePoint-intranet kan derfor ses som en forlængelse af jeres personlige samarbejde.

  KONTAKT OS OG HØR MERE

  Hør mere om den dynamiske, digitale samarbejdsportal

   Få professionel hjælp til at bygge et strømlinet intranet med SharePoint

   Jeres særlige behov, ønsker og individuelle arbejdsprocesser ligger til grund for vores arbejde. Hos OnePoint er vi et dedikeret team af specialister og SharePoint-konsulenter. Vi er eksperter i at tilpasse de it-løsninger, som I allerede har i jeres virksomhed. Med vores hjælp får I således en platform til at forbinde alle de vitale værktøjer, som medarbejderne bruger dagligt, i en enkelt digital oplevelse. Effekten af den forbundne oplevelse er en digital forlængelse af arbejdspladsen, der giver mulighed for bedre vidensdeling og kommunikation.

   Værdien af et tilpasset redskab, som er formet til jeres behov, kan i den grad mærkes i hverdagens samarbejde.

   SKAL VI HJÆLPE MED AT FORME JERES INTRANET?

   Intranet-løsninger: det perfekte Microsoft 365-intranet til jer

   Vil I forbedre jeres intranet, men har indtil nu indstillet projektet grundet forvirring over et hav af intranet-løsninger? Så kan I med største sandsynlighed ånde lettet op nu. For bruger I Microsoft 365 som digitalt arbejdsværktøj, er der en nem og intuitiv integration at finde i SharePoint-intranettet. Vi har specialiseret os i at producere ekstraordinære intranetløsninger med unikke funktioner og elegante brugeroplevelser – platforme hvor I kan involvere medarbejdere, forbedre processer og drive samarbejde fremad i det daglige arbejde.

   Det er slet ikke så ressourcekrævende, som det måske lyder. Når vi udvikler den perfekte intranet-løsning til jer, gør vi det med udgangspunkt i det software, I allerede bruger. Udviklingen sker altså i et gensidigt samarbejde, der bygger på jeres eksisterende arbejdsmetoder. Med udvalgte byggesten fra jeres eksisterende Microsoft 365-løsning og jeres øvrige nødvendige software bygger vi den perfekte intranet-løsning. Vi gør det, fordi det virker, og fordi det er et praktisk redskab for jer. Vi har efterhånden guidet mange forskellige virksomheder og organisationer gennem processen med at forme intranettet til at blive et anvendeligt og centralt sted i den digitale arbejdsplads.

   KONTAKT OS OG HØR MERE OM DET PERFEKTE INTRANET

   Optimale intranet-løsninger til alle typer af virksomheder

   I behøver ikke være bekymrede for, om jeres virksomhed passer til intranet-løsningen. Vi får den til at passe til jeres virksomhed! I kan have en hvilken som helst virksomhedstype eller være i en hvilken som helst branche. Vores service er altid bygget op om et samarbejde, som er baseret på jeres virkelighed og behov.

   Vi begynder med et fælles møde, hvor vi afdækker jeres behov og giver konkret sparring med henblik på at skabe det bedste værktøj til at udføre jeres arbejde. Vores dybdegående og brede erfaring med mange implementeringer af Microsofts SharePoint løsninger har specialiseret os i at tilpasse dem til mange forskellige måder at have intranet på. Når I oplever, at jeres intranet er formet fuldstændigt til jeres behov og arbejdsprocesser, står vi derfor gerne til rådighed for yderligere hjælp og support – men er det ikke nødvendigt for jer, er vi glade for at have hjulpet jer med den bedst mulige implementering af jeres intranet.

   KONTAKT OS OG FÅ EN OPTIMAL LØSNING

   Populære features, vi kan integrere i jeres intranet via SharePoint

   • Få overblik over dagens besøgende
   • Se oversigt over fødselsdage og jubilæer i organisationen
   • Se status om mødelokalers tilgængelighed
   • Grafiske visualiseringer af KPI’er
   • Hent automatiserede informationer fra sociale medier
   • Få indlejret nyheder fra eksterne medier
   • Skab en overskuelig samling af links til vigtige dokumenter
   • Indlejr billeder fra aktuelle begivenheder og events
   • Find genvej til integrerede applikationer – fx Zendesk

   MANGLER DIT ØNSKE PÅ LISTEN? KONTAKT OS GERNE

   Vil du vide mere om, hvilken forskel vi kan gøre for din virksomheds intranet?

   Tag kontakt til vores specialist, Lars, der kan gøre jer endnu klogere på, hvilke muligheder der er for at skabe den perfekte intranet-løsning for netop jeres virksomhed.
   Ring til Lars på telefonnummer +45 70 40 48 91 eller skriv til ham via formularen her på siden. Så tager vi kontakt til jer hurtigst muligt.

   Læs om andre løsninger

   nyhed-placeholder

   Vil du vide mere?

   Lars kan gøre dig endnu klogere på kvalitetskontrol.

   Ring til Lars på +45 5350 0941 eller skriv til ham nedenfor

    loader