Microsoft Power Automate

  Hvad er Microsoft Power Automate?

  Microsoft Power Automate hjælper jer med at strømline gentagne opgaver og forretningsprocesser i virksomheden, så I kan fokusere på de opgaver, der kræver jeres fulde opmærksomhed. Du får altså mulighed for at automatisere virksomhedens arbejdsprocesser uden selv at skulle opfinde software til formålet.

  Ved at bruge en platform som Microsoft Power Automate kan du optimere og automatisere den måde, I gør tingene på tværs af din organisation. Du kan udvide jeres automatiseringsfunktioner på tværs af computer, web og mobil med Power Automate-apps.

  Med Microsoft Power Automate får du mulighed for at:

  • Automatisere hurtigt og mere sikkert. Med en masse foruddefinerede connectorer, tusindvis af skabeloner og AI-assistance bliver det meget nemmere at automatisere tilbagevendende opgaver.
  • Øge effektiviteten. Ved at registrere og visualisere end-to-end-processer ved hjælp proces- og opgavemining med Process Advisor.
  • Gør dine arbejdsprocesser bedre med AI. Med AI Builder kan du hurtigt behandle formularer ved hjælp af dokumentautomatisering, behandle godkendelser, registrere billeder og tekst m.m.

  Microsoft Power Automate er brugbart i mange brancher, og blandt andet virksomheder inden for bank, retail, forsikring og sundhedssektoren har med succes implementeret det i deres arbejdsgange.

   

  Fra Microsoft Flow til Microsoft Power Automate

  Microsoft Power Automate har eksisteret siden 2016, men nogle vil måske kunne huske, at det i starten hed Microsoft Flow. Det er samme program, som selvfølgelig løbende får tilføjet nye features og optimeringer.

   

  Har du lyst til at høre mere om, hvad Microsoft Power Automate kan gøre for jeres virksomhed?

  Kontakt en af vores specialister i Microsoft Power Automate, hvis du har brug for mere information eller gerne vil have indsigt i, hvordan Microsoft Power Automate kan være med til at optimere og automatisere de arbejdsprocesser, der findes i jeres virksomhed.

  Du kan kontakte os på tlf. +45 70 40 48 90, mail kontakt@onepoint.dk eller via vores kontaktformular allerede i dag. Så vender en af vores eksperter tilbage til dig hurtigst muligt.

  loader