Løsninger

Løsninger

Optimer jeres arbejdsgange med en SharePoint IT-løsning der er lavet specifikt til jer.

Vi er godt klar over, at det kan være svært at holde overblikket over, hvad der er muligt, og hvilke it-løsninger der er mest optimale til din virksomhed.

Det er netop derfor, at vores samarbejde altid starter med et møde hvor vi hører om din virksomhed og jeres udfordringer.

På den måde sikrer vi den helt rigtige it-løsning, der matcher til din virksomhed, baseret på jeres størrelse, branche, udfordringer og behov.

Få et overblik over et typisk forløb

Kaffemøde

Vi lytter til jeres udfordringer og via sparring omkring mulighederne, finder vi ud af, hvordan vi bedst kan lave en løsning der passer 100% til Jeres arbejdsplads.

Behovsafstemning

Dette er en fase hvor vi, med kunden, afklarer præcist hvad der skal laves, så vi er sikre på at komme godt fra start. Vi outsourcer ikke, så alt kommunikation foregår direkte med den dedikerede OnePoint-ansatte, som sidder med opgaven.

Opsætning / Udvikling

Efter godkendt kravspecifikation, starter udviklerne. Vi holder jer ajour med ugentlige opdateringer og inddrager jer i takt med jeres ønsker og behov. Vi sørger for løbende at indvie jer i opsætningen, eller det ny-udviklede.

Implementering

Vi tager gerne ud og underviser efterfølgende- men det er sjældent nødvendigt, da de fleste føler sig godt klædt på til løsningen/systemet, efter den løbende kontakt.
Kontakt os for en uforpligtende snak
Vil du høre mere om, hvad OnePoint kan gøre for dig?