SharePoint kurser

  Få mere ud af jeres SharePoint-platform med kursuser, vi tilrettelægger for jeres virksomhed

  Hos OnePoint er vi eksperter i en lang række af Microsofts produkter. Derfor har vi mulighed for at tilbyde jer kurser, der er tilrettelagt specifikt til jer, og tager udgangspunkt i de problematikker og muligheder, som I har i jeres virksomhed.

  SharePoint er en it-løsning, som med den rette knowhow kan forbedre effektiviteten af arbejdet i jeres virksomhed. I løbet af vores kurser i SharePoint kan vi blandt andet komme ind på, hvordan medarbejderne i jeres virksomhed kan blive bedre til at arbejde sammen, arbejde mere fokuseret med de muligheder, der er i platformen, vidensdele og skabe en langt bedre brugeroplevelse end den, I har i forvejen.

  SharePoint er netop skabt til at kunne tilpasses jeres behov. Ikke omvendt. I er altså ikke nødsaget til at tilpasse jer en “one size, fits all”-løsning, som trækker nogle bestemte arbejdsgange ned over hovedet på jer. Det er en meget fleksibel platform, der kan designes og målrettes mod arbejdet og de nøglefunktioner, der findes i jeres virksomhed. Og det er netop noget af det, som vi kan sætte fokus på gennem et kursus i SharePoint. Herefter vil I have en indgående forståelse af, hvordan I selv kan få meget mere ud af den softwareløsning, I allerede har i huset.

  I vil for eksempel kunne få indblik i oprettelse af fælles digitale arbejdsrum, tilrettelæggelse af design og struktur, implementering af relevante værktøjer og meget mere. Således kommer I nemt et skridt nærmere på en løsning, der matcher jeres daglige arbejdsgange, og giver mening for medarbejderne i jeres virksomhed.

  ― Kontakt os og høre mere

  Hør mere om hvad vi kan gøre for jer.

   Kontakt os og få fuldt udbytte af jeres it-løsning med et kursus i SharePoint

   Hvis I har lyst til at vide mere om, hvordan vi kan tilrettelægge et meningsfuldt kursus i SharePoint for jeres virksomhed, er I naturligvis velkommen til at kontakte os. Vores kurser vil nemlig tage udgangspunkt i jeres behov og ønsker – så kun gennem en konstruktiv og personlig dialog kan vi finde ud af, hvordan vi kan skabe værdi for jer.

   Derfor anbefaler vi, at I tager kontakt til en af vores SharePoint-specialister på telefonnummer +45 5350 0941 eller skriver til os her på siden og fortæller om ønsker og forventninger I har i forhold til et kursus i SharePoint. Så kobler vi jeres ønsker sammen med vores ekspertise i og indgående kendskab til de uanede muligheder, der er i SharePoint, og tilrettelægger kurser for jer, der kan optimere arbejdsgangene i jeres virksomhed betragteligt.

   ― Kontakt os og høre mere

   Læs om andre løsninger

   nyhed-placeholder

   Vil du vide mere?

   Lars kan gøre dig endnu klogere på kurser i SharePoint.

   Ring til Lars på +45 5350 0941 eller skriv til ham nedenfor

    loader