Projektstyringsværktøj

  God projektstyring kræver struktur – og de rette projektstyringsværktøjer

  God projektstyring indebærer allokering af ressourcer, bemanding, planlægning, kontrol med timeforbrug for bare at nævne et par ting. Derfor er det vigtigt at have ordentlig struktur i arbejdsprocessen. Et projektstyringsværktøj er løsningen på at samle alle enderne på ét sted, så den samlede proces bliver nemmere og mere overskuelig.

  Tilgå projektets data uanset din placering og enhed med et projektstyringsprogram

  Hos OnePoint er vores fokus at give dig et system, der kan gøre din proces overskuelig, effektiv og nem at arbejde med for alle deltagere i processen.

  Flere arbejdspladser arbejder med projekter, hvor alt data bliver gemt i Excel eller inde i økonomi- eller ERP-systemet. Med vores løsning til projektstyring kan systemet selv foretage handlinger ud fra de regler, I/vi vurderer til at være mest hensigtsmæssige i situationen. Hvis for eksempel et projekt går fra “tilbud” til “ordre”, vil vores løsning automatisk give projektlederen direkte besked, oprette alle de nødvendige mapper og give jeres sælger en notifikation om “opfølgning” efter et valgt antal dage.

  Hos OnePoint er vores fokus at give dig et system, der kan gøre din proces overskuelig, effektiv og nem at arbejde med for alle deltagere i processen.

  Flere arbejdspladser arbejder med projekter, hvor alt data bliver gemt i Excel eller inde i økonomi- eller ERP-systemet. Med vores løsning til projektstyring kan systemet selv foretage handlinger ud fra de regler, I/vi vurderer til at være mest hensigtsmæssige i situationen. Hvis for eksempel et projekt går fra “tilbud” til “ordre”, vil vores løsning automatisk give projektlederen direkte besked, oprette alle de nødvendige mapper og give jeres sælger en notifikation om “opfølgning” efter et valgt antal dage.

  Eksempel på effektiv projektstyring

  Hvis der er en proces i virksomheden, som bliver foretaget hver gang, der sker noget med et projekt – uanset om det handler om oprettelse af information eller filer, eller hvis blot projektet skifter status – så kan vi automatisere, hvad der herefter skal ske videre i processen.

  Sådan siger vores kunder om vores softwareløsning til projektstyring
  Vi har haft et rigtigt godt sparringsforløb. Og vi har fået en løsning, hvor vi sparer tid – og dermed reducerer vores omkostninger.

  – Karsten Græsborg, økonomichef for Hybel Huse

  Se kundecase om vores løsning til projektstyring her

  Værdifuld visualisering

  Hold styr på deadlines og milepæle

  Med vores software til projektstyring får du mulighed for at præsentere projekterne på et Gantt-kort, som giver et godt visuel overblik over deadlines og forskellige milepæle i projektet.

  Automatisk opdatering

  En langtidssikret løsning

  Her får du en løsning til projektstyring, der løbende bliver opdateret med nye features og sikkerhed. På den måde skal du ikke selv bruge ressourcer på at vedligeholde denne vigtige del af dit it-system.

  Lær af dit data

  Brug data til at tage din virksomhed til et nyt niveau

  Vores software til projektstyring gør det muligt at foretage håndgribelig optimering af projektforløbet på baggrund af tidligere projekter, da al projektinformation bliver gemt i skyen, selvom det er afsluttet.

  Brugervenligt dashboard

  Få et uovertruffet overblik

  Hold øje med udvikling og arbejdsproces gennem et projektrelevant dashboard, som indeholder informationer om projektet med tilhørende dokumenter, tegninger, mails og fotos mv.

  Her er nogle af de vigtigste features, som projektstyringsværktøjet fra OnePoint kan levere

  • Få samling på projektets materiale, dokumenter og informationer fra forskellige kilder.
  • Skab overblik, følg ordren samt tidsrammen og undgå overtrædelse af deadlines med automatiske notifikationer til relevante medarbejdere.
  • Inviter kunder, underleverandører eller samarbejdspartnere ind i systemet og giv dem adgang til kun de informationer, de har brug for eller interesse i.
  • Nem søgning, der eksempelvis gør det nemt at finde ordren, bestemte dokumenter, eller andet data.
  • En anvendelig fleksibilitet, der gør, at du som bruger selv har mulighed for at tilpasse/tilføje/fjerne nye og eksisterende informationer.
  • Ingen økonomisk binding: Dit data ligger hos dig selv eller i Microsoft Cloud og kan altid trækkes ud igen.
  • Automatiseret dokumentation ved ordre fremstilling eller produktion – det gælder for eksempel CE-mærkning og oprettelse af tekniske tegninger.
  • Notifikationer omkring kommende eller tidligere deadlines. Kan for eksempel også give besked, hvis en ordre fra en underleverandør er forsinket eller ændret.
  • Versionsstyring af ordren. Det vil sige, at man kan se hvem, hvad og hvornår der er sket ændringer på en bestemt ordre, eller at den er gået fra ‘ordre’ til ‘afsluttet’.
  • Mulighed for at samle mails som for eksempel er tagget med et #haster. Her tager vores projektstyringsværktøj indholdet og lægger det ind på ordren, så informationen er samlet ét belejligt sted.
  • Forskellige rettigheder til at se, oprette og redigere informationer relateret til projektet kan styres på eksempelvis mappe- og dokumentniveau – ligesom det er muligt på en lokal server eller en PC. Rettigheder til produktionssystemet kan styres helt ned på den enkelte ordres niveau.
  • Nem oprettelse af skabeloner til ordrer, hvor de automatisk bliver udfyldt med relevante informationer.
  • Hvis en leder eller en kollega ønsker at koble en ny medarbejder på et givent projekt, kan man også se, hvilke periode medarbejderne er optaget på bestemte tidspunkter, er på ferie eller er ledig til at kunne deltage i et projekt.

  Effektiviser og skab overblik over arbejdsgange med et gennemtestet projektstyringsprogram

  Som leder er man nødt til at kunne håndtere forskellige projekter ad gangen. Det kræver behændig kontakt med mange forskelligartede opgaver, mennesker og særlige mål, der sikrer, at der er en hensigtsmæssig retning for hvert enkelt projekt. Håndtering af processer og projekter er derfor vigtig – men bestemt ikke nemt. Der er mange trin, der gør, at et projekt kan løbe af sporet og i værste fald blive kaotisk at være en del af. Men når du vælger en softwareløsning til projektstyring fra os, stiger dine chancer for at gennemføre et hvilket som helst projekt betragteligt.

  Med den rette software til projektstyring er det muligt at holde styr på ting, der normalvis tager lang tid. Tid, der kan bruges meget mere effektivt. Uden velfungerende software til projektstyring, er det temmelig vanskeligt at holde styr på, hvem der gør hvad, og hvornår. Og et samarbejde uden en platform til styring af et projekt kan nemt blive spredt ud på forskellige mailkorrespondancer og andre digitale kommunikationskanaler. Resultatet af en fragmenteret projekthåndtering er desværre ofte ineffektivitet og i værste fald utilfredse kunder. Vores projektstyringssoftware gør dig i stand til at blive ved med at bevare overblikket og holde arbejdsprocesser velorganiseret i driften og bevægelsen mod din virksomheds endelige mål.

  Gør jeres samarbejder mere effektive med projektstyringssoftware

  En anden stor fordel ved at prioritere din virksomheds drift gennem anskaffelsen af moderne projektstyringssoftware er, at det gør et samarbejde meget mere simpelt og effektivt. Al kommunikation foregår herefter på ét samlet og let tilgængeligt sted som Microsoft Teams, som er en samlet kommunikationsplatform. Den grundlæggende data bag arbejdsprocesserne bliver anskueliggjort på en værdifuld måde, der giver overblik og sender relevante notifikationer ud til relevante medarbejdere på relevante tidspunkter.
  Microsofts mange applikationer giver plads og mulighed for at samle al information og kommunikation ét sted blandt medarbejdere. Microsofts OneNote er blandt andet et populært værktøj til netop projektstyring.

  Vi kan tilmed også hjælpe med at integrere forskellige programmer og skabe jeres helt egen applikation med Microsoft Power Apps.

  Vælg det rette værktøj til projektstyring i din virksomhed

  Hos OnePoint er vi specialister i at levere software til projektstyring og hjælpe dig og din virksomhed med at komme i gang med din software, så du kan få værdi af den med det samme. Her får du et redskab, der hjælper dig til at drive en virksomhed, hvor medarbejderne kan samarbejde meget mere effektivt og sørge for, at hvert enkelt projekt bliver gennemført og lander præcis, hvor det skal.

  Hvis du er på udkig efter et simpelt og intuitivt stykke software til projektstyring, er du naturligvis velkommen til at kontakte en af vores konsulenter her hos OnePoint. Så hjælper vi dig med at skabe overblik over dine muligheder og sørger for at give dig og din virksomhed et værktøj, der kan give din virksomhed masser af værdi med det samme.

  Det er netop gennem en personlig dialog og sparringsproces, at vi har mulighed for at fortælle dig, hvordan netop din virksomhed kan få gavn af et effektivt planlægningsprogram. Vi sørger derfor for at lytte grundigt, når du beskriver de forskellige arbejdsprocesser, som kendetegner din virksomhed, hvorefter vi bruger vores specifikke erfaring til at se de gode muligheder inden for projektstyring, der har relevans for dig og din virksomhed. Ved at outsource dine udfordringer, kan vi løse dem gennem stor erfaring og viden om projektstyring. Hvad er it outsourcing, og hvordan vores tilgang til det er, kan du læse mere om her.

  Kontakt os for en uforpligtende snak

  Vil du høre mere om, hvad OnePoint kan gøre for dig?

   loader