It konsulenter

  OnePoint er det oplagte valg i din søgen efter en it konsulent. Vores erfarne konsulenter brænder for at optimere og automatisere virksomheders it-setup, så I kan opnå øget effektivitet og maksimere jeres potentiale.

  It-konsulenthus med mange forskellige ydelser

  Når du leder efter en it-konsulent, som har erfaring med it-løsninger og digital transformation, er OnePoint stedet. Vi er en samling af specialiserede it-konsulenter, hvis fornemmeste opgave er at agere rådgivere inden for it opgaver og bistå i implementering af nye it systemer. Vi har stor erfaring med og ikke mindst passion for at assistere virksomheder i at optimere deres it-setup og tilbyder mange forskellige ydelser inden for it-systemer, som er baseret på SharePoints unikke og enormt effektive redskaber og teknologier.

  Du kan herunder læse mere om udvalgte ydelser hos OnePoint.

  SharePoint

  Vi er SharePoint-konsulenter, og det vil sige, at alle vores it-løsninger er baseret på SharePoint og de mange redskaber, det tilbyder. SharePoint er overordnet set en intranetløsning kombineret med et content management-system, som kan bringe organisationen tættere sammen. Der findes utallige redskaber og teknologier i SharePoint, som er tæt knyttet til jeres Microsoft 365-løsning og hvilke kan bidrage med anvendelige værktøjer til dokumentstyring og -håndtering.

  Du kan læse meget mere om SharePoint, hvad det kan bruges til, og hvordan en ekstern it-konsulent hos OnePoint kan hjælpe med at opsætte og tilpasse det til jeres behov.

  Dokumenthåndteringssystem

  En af de fordelagtige løsninger, som SharePoint tilbyder, er dokumentstyring. Dette hjælper jer med at kunne tilgå interne dokumenter via cloud service, håndtere forskellige versioner af dokumenterne på jeres enheder og administrere rettighederne til dem. SharePoint sikrer jer en enkel og effektiv løsning. Vores it-konsulenter er specialister i dokumenthåndtering og har mange års erfaring i at tilpasse det til individuelle behov, så I er i helt trygge hænder ved at vælge OnePoint som jeres it-konsulenthus.

  Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvad SharePoint dokumentstyring er, og hvordan det kan effektivisere arbejdsgange i jeres virksomhed.

  Intranet

  SharePoints intranet er en forlængelse af det personlige samarbejde i organisationen, som gør det muligt at arbejde og dele informationer på tværs af virksomheden – uafhængig af tid, sted og medie. Med en intranetløsning, der er integreret med Microsoft 365 og jeres andre systemer, bliver platformen både dynamisk, personlig og social og danner basis for bedre vidensdeling og kommunikation.

  OnePoints erfarne it-konsulenter kan yde professionel hjælp til at opbygge jeres intranet på baggrund af SharePoint.

  Læs meget mere om intranet-løsninger med SharePoint.

  Kvalitetsstyring

  Et kvalitetsstyringssystem er overordnet set et system, som overvåger og monitorerer opgaver og processer i virksomheden for at sikre, at de har det niveau af kvalitet, I forventer. Kvalitetsstyring har til formål at få bedre vidensdeling og kommunikation i organisationen. Et godt system til kvalitetsstyring kan måle effektiviteten af arbejdsprocesser og forbedre virksomhedens produkter og projekter.

  Enhver it konsulent hos OnePoint er specialiseret i at opsætte effektive kvalitetsstyringssystemer målrettet til den enkelte virksomhed, så I får mest muligt udbytte ud af det.

  Få mere indgående viden om, hvad kvalitetsstyring er, og hvad I kan få ud af det.

  Microsoft 365

  Microsoft 365 er Microsofts clouddrevne produktivitetsplatform, der indeholder en række forskellige programmer og services på abonnement. Det er for mange virksomheder en uundværlig del af den daglige arbejdsgang, og det skyldes, at de mange funktioner effektiviserer arbejdsprocesser og gør hverdagen nemmere.

  De fleste virksomheder bruger altså i dag allerede Microsoft 365, men det betyder langtfra, at de får det fulde udbytte ud af det. Vores it-konsulenter er også Microsoft 365-konsulenter, og det vil sige, at vi kan være jeres sparringspartner i forhold til at optimere udbyttet af jeres Microsoft 365-løsning.

  Som it konsulenthus arbejder vi målrettet på at skabe den mest effektive it løsning for jer

  Noget af det vi vægter højt som it konsulenthus, er gode samarbejder med vores kunder. Vi ønsker at have en god dialog, hvor input og feedback er meget velkomment. Ethvert samarbejde starter derfor typisk med et fysisk møde mellem jer og en it konsulent, hvor vi kan få forventningsafstemt og ikke mindst hilst ordentligt på hinanden. Til mødet vil vi foretage en analyse af jeres arbejdsgange og kigge på, hvordan de kan optimeres. Dernæst laver vi sammen en kravspecifikation, som er en køreplan for, hvilke særlige funktioner jeres tilpassede it-system skal baseres på, hvordan det skal se ud på forskellige skærme osv.

  Når kravspecifikationen er på plads og godkendt, går vores it-konsulenter i gang med at udvikle den optimale løsning for jer. Vi vil løbende holde jer opdateret, så I har det fulde overblik over processen og tidshorisonten helt fra begyndelsen til færdig og leveret løsning. Derudover står vi naturligvis altid til rådighed for spørgsmål, input osv. 

  Lad en it-konsulent hos OnePoint hjælpe jer med et optimalt it-setup

  Som it-konsulenter leverer vi effektive løsninger til alle former for virksomheder. Vi har stor erfaring med at hjælpe virksomheder indenfor forskellige brancher som retail, bank, håndværkere og mange flere, og en af vores dygtige it konsulenter kan helt sikkert også hjælpe jer med at få et setup med it systemer, der optimerer jeres processer i virksomheden.

  Kontakt os, hvis I har brug for mere information eller gerne vil have indsigt i, hvordan en it-konsulent fra OnePoint kan være med til at optimere og automatisere de arbejdsprocesser, der findes i jeres virksomhed. Vi er til rådighed på tlf. +45 70 40 48 90, mail kontakt@onepoint.dk eller via vores kontaktformular, hvor I også kan booke et indledende møde med en it konsulent for at høre mere om, hvordan I kan få hjælp til virksomhedens it projekter. Vi ser frem til at hjælpe jer!

  nyhed-placeholder

  Vil du vide mere?

  Lars kan gøre dig endnu klogere på kvalitetskontrol.

  Ring til Lars på +45 5350 0941 eller skriv til ham nedenfor

   loader