IT-konsulenter

  It-konsulenthus med mange forskellige ydelser

  Hos OnePoint er vi specialiserede it-konsulenter, som har stor erfaring med og ikke mindst passion for at hjælpe virksomheder med at optimere deres it-setup.

  Vi tilbyder vi mange forskellige ydelser inden for it baseret på SharePoints unikke og enormt effektive redskaber og teknologier.

  Du kan herunder læse mere om udvalgte ydelser hos OnePoint.

  SharePoint

  Vi er SharePoint konsulenter, og det vil sige, at alle vores it-løsninger er baseret på SharePoint og de mange redskaber, det tilbyder. 

  SharePoint er overordnet set en intranetløsning kombineret med et content management-system, som kan bringe organisationen tættere sammen. Der findes utallige redskaber og teknologier i SharePoint, som er tæt knyttet til jeres Office 365-løsning, og som kan bidrage med anvendelige værktøjer til dokumentstyring og -håndtering.

  Du kan læse meget mere om SharePoint her, hvad det kan bruges til, og hvordan vores it-konsulenter kan hjælpe med at opsætte og tilpasse det til jeres behov.

  Dokumenthåndteringssystem

  Én af de fordelagtige løsninger, som SharePoint tilbyder, er dokumentstyring. Dokumentstyring hjælper jer med at kunne tilgå interne dokumenter via cloud service, håndtere forskellige versioner af dokumenterne på jeres enheder og administrere rettighederne til dem. SharePoint sikrer jer en enkel og effektiv løsning.

  Vores it-konsulenter er specialister i dokumenthåndtering og har mange års erfaring i at tilpasse det til individuelle behov, så I er i helt trygge hænder ved at vælge OnePoint som jeres it-konsulenthus.

  Bliv klogere på, hvad SharePoint dokumentstyring er, og hvordan det kan effektivisere arbejdsgange i jeres virksomhed lige her.

  Intranet

  SharePoints intranet er en forlængelse af det personlige samarbejde i organisationen, som gør det muligt at arbejde og dele informationer på tværs af virksomheden – uafhængig af tid, sted og medie.

  Med en intranetløsning, der er integreret med Office 365 og jeres andre systemer, bliver platformen både dynamisk, personlig og social og danner basis for bedre vidensdeling og kommunikation.

  OnePoints erfarne it-konsulenter kan yde professionel hjælp til at opbygge jeres intranet på baggrund af SharePoint.

  Læs meget mere om SharePoint intranet-løsninger her.

  Kvalitetsstyring

  Et kvalitetsstyringssystem er overordnet set et system, som overvåger og monitorerer opgaver og processer i virksomheden for at sikre, at de har det niveau af kvalitet, I forventer. Kvalitetsstyring har til formål at få bedre vidensdeling og kommunikation i organisationen. Et godt system til kvalitetsstyring kan måle effektiviteten af arbejdsprocesser og forbedre virksomhedens produkter og projekter.

  Vores it-konsulenter er specialiserede i at opsætte effektive kvalitetsstyringssystemer målrettet til den enkelte virksomhed, så I får mest muligt udbytte ud af det.

  Få mere indgående viden om, hvad kvalitetsstyring er, og hvad I kan få ud af det lige her.

  Office 365

  Office 365 er Microsofts clouddrevne produktivitetsplatform, der indeholder en række forskellige programmer og services på abonnement.

  Det er for mange virksomheder en uundværlig del af den daglige arbejdsgang, og det skyldes, at de mange funktioner effektiviserer arbejdsprocesser og gør hverdagen nemmere.

  De fleste virksomheder bruger altså i dag allerede Office 365, men det betyder langtfra, at de får det fulde udbytte ud af det. Vores it-konsulenter er også Office 365 konsulenter, og det vil sige, at vi kan være jeres sparringspartner i forhold til at optimere udbyttet af jeres Office 365-løsning.

  Vores it-konsulenter arbejder målrettet på at skabe den mest effektive it-løsning for jer

  Noget af det, vi vægter højt hos OnePoint, er det gode samarbejder med vores kunder. Vi ønsker at have en god dialog, hvor input og feedback er meget velkommen. Ethvert samarbejde starter derfor typisk med et fysisk møde mellem it-konsulenten og jer, hvor vi kan få forventningsafstemt og ikke mindst hilst ordentligt på hinanden.

  Til mødet vil vi foretage en analyse af jeres arbejdsgange og kigge på, hvordan de kan optimeres. Dernæste laver vi sammen en kravspecifikation, som er en køreplan for, hvilke særlige funktioner jeres tilpassede it-system skal baseres på, hvordan det skal se ud på forskellige skærme osv.

  Når kravspecifikationen er på plads og godkendt af jer, går vores it-konsulenter i gang med at udvikle den optimale løsning for jer. Vi vil løbende holde jer opdateret, så I har det fulde overblik over processen og tidshorisonten helt fra begyndelsen til færdig og leveret løsning. Vi står altid til rådighed for spørgsmål, input osv.

   

  OnePoint er dit it-konsulenthus

  Som it-konsulenter leverer vi effektive løsninger til alle former for virksomheder. Vi har stor erfaring med at hjælpe virksomheder indenfor forskellige brancher som retail, bank, håndværkere og mange flere, og vi kan helt sikkert også hjælpe jer med at få et it-setup, der optimerer jeres processer i virksomheden.

  Kontakt os, hvis I har brug for mere information eller gerne vil have indsigt i, hvordan OnePoints it-konsulenter kan være med til at optimere og automatisere de arbejdsprocesser, der findes i jeres virksomhed. Vi er til rådighed på tlf. +45 70 40 48 90, mail kontakt@onepoint.dk eller via vores kontaktformular, hvor I også kan booke et indledende møde for at høre mere om, hvordan vores it-konsulenter kan hjælpe jer. Vi ser frem til at hjælpe jer!

  nyhed-placeholder

  Vil du vide mere?

  Lars kan gøre dig endnu klogere på kvalitetskontrol.

  Ring til Lars på +45 5350 0941 eller skriv til ham nedenfor

   loader