Cloud-løsning

  En cloud-løsning er en sikkerhedsforanstaltning for ens data, så det er gemt og tilgængeligt on-demand online. En cloud-løsning er samtidig en fællesbetegnelse for en række netbaserede løsninger, der normalt har været installeret på ens server, men som nu er tilgængeligt på internettet, hvor du i langt højere grad betaler efter forbrug.

  Hvad er en cloud-løsning?

  Har du husket at gemme i skyen? For ikke så mange år tilbage vil mange nok kigge med et skævt blik på en, hvis man fik serveret det spørgsmål. En cloud-løsning sælges som et SaaS-produkt (Software-as-a-Service) og betyder grundlæggende, at dine cloud-baserede applikationer forbindes til brugeren via internettet, hvilket gør det muligt at have adgang hvor som helst og når som helst fra alle typer enheder.

  I privatregi forbinder de fleste sikkert en cloud-løsning med et sted, hvor du kan gemme billeder, opgaver m.m. som en sikkerhedsforanstaltning, hvis din computer skulle gå i stykker. Hvis uheldet er ude, kan billederne og opgaverne tilgås via internettet, hvor de dernæst kan hentes ned på en ny enhedsserver.

  I SaaS-regi betegner man cloud som en sammensmeltning af alle ens systemer, dokumenter mv., der bringer dem væk fra ens egen server og til et serverfællesskab, der kan tilgås af alle medarbejdere på arbejdspladsen eller andre brugere online. Det bringer en række fordele med sig.

  Sådan kan cloud hosting optimere din virksomheds processer

  En cloud-løsning tilbyder altså en bruger at tilgå alle systemer, applikationer og dokumenter online. Når du ønsker, at andre skal tilgå det – det kunne være i forbindelse med at besøge ens hjemmeside – så bliver det også kaldt cloud hosting. Cloud hosting handler i sin enkelthed om, at din server, dit styresystem, din software og din data lægges på et hostingcenter ude af huset. Cloud hosting er altså ikke blot et avanceret webhotel, men mere en samlet løsning, der muliggør at have programmer og applikationer kørende på en eller flere servere eksternt.

  En professionel cloud-løsning i forhold til cloud hosting er ofte mere sikker end normale webhoteller, idet din data ikke ligger ét sted. Hvis en af dine servere skulle gå ned, så tager en anden over, så alt kører som det skal. Derudover tillader en god cloud-løsning dig også at skalere op med GB data, hvis din hjemmeside oplever meget trafik. Dette skulle man selv gøre fysisk før, hvis man hostede sin egen server, men i dag med en professionel cloud-løsning kan du gøre det på ét klik.

  Kort og godt om cloud-løsninger og cloud hosting

  Virker ovenstående kompliceret? Det forstår vi godt. En cloud-løsning kan helt grundlæggende spare jeres virksomhed en masse omkostninger. 

  • Du betaler udelukkende for den serverplads, som din virksomhed bruger. 
  • Får du flere eller færre IT-services, kan du nemt skrue op eller ned for behovet.
  • Du slipper for at skulle vedligeholde din server. Alt er virtuelt tilgængeligt.
  • Med cloud hosting går dine systemer og applikationer aldrig ned. Cloud hosting tilbyder dig en stabil løsning.

   

  Kort og godt giver en cloud-løsning med cloud hosting dig en ny mulighed for at drive din forretning.

   

  Har du spørgsmål til vores cloud-løsning?

  Sidder du tilbage med spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi har dygtige folk til at sætte dig ind i alle fordelene med en cloud-løsning, og de kan fortælle dig meget mere om, hvordan løsningen kan skræddersyes til jeres virksomhed. Du kan skrive en mail til os på kontakt@onepoint.dk eller ringe til os på tlf. 70 40 48 91. Vi ser frem til at hjælpe dig!

  nyhed-placeholder

  Vil du vide mere?

  Lars kan gøre dig endnu klogere på kvalitetskontrol.

  Ring til Lars på +45 5350 0941 eller skriv til ham nedenfor

   loader