SharePoint-konsulent

  Hvad er en SharePoint-konsulent?

  En SharePoint-konsulent er en person, der har specialiseret sig i at implementere, administrere og rådgive om brugen af Microsoft SharePoint-platformen. En Microsoft 365 SharePoint-konsulent bistår med at identificere kundernes behov, designe SharePoint-løsninger, der opfylder deres krav, og træne brugere i at bruge SharePoint effektivt.

   

  Hvad kan vores SharePoint-konsulenter tilbyde dig?

  Hos OnePoint er vi et dedikeret team af SharePoint-konsulenter, der er i stand til at gøre jeres digitale arbejdsredskaber langt mere effektive, end de er på nuværende tidspunkt. Det er så kort, som vi kan sige det.

  Med den service, som vores SharePoint-konsulenter kan tilbyde, har I mulighed for at få udbytte af det højeste niveau af ekspertise. Den ekspertise bruger vores SharePoint-konsulenter til at udarbejde it-løsninger i SharePoint, der tager udgangspunkt i jeres konkrete udfordringer og problematikker.

   

  Vores SharePoint-specialister arbejder med fokus på jeres virkelighed

  Vores SharePoint-specialister sørger således for at afdække de behov, I har til jeres it-system, inden vi går i gang med vores arbejde. For kun ved at lytte til jer kan vi skabe en velfungerende og effektiv sammensmeltning mellem jeres arbejdsprocesser og jeres arbejdsredskaber. Vi lægger en særlig stolthed i at arbejde med 100 % fokus på jeres virkelighed.

  I et samarbejde med vores SharePoint-konsulenter får I således en personlig samarbejdspartner, der sørger for at levere en løsning, der er alt andet end en irrelevant pakkeløsning – men en platform, der skaber værdi ved at gøre jeres daglige arbejde meget mere effektivt.

  ― Kontakt os og hør mere

  Sådan arbejder vores SharePoint-konsulenter målrettet på at skabe den mest effektive it-løsning for jer

  Det indledende arbejde handler først og fremmest om dialog. Vores SharePoint-konsulenter sætter et personligt møde op, som vi bruger til at få skabt et overblik over alle de udfordringer, der skal løses af jeres nye it-system.

  Gennem dette møde foretager vi en analyse af jeres arbejdsgange, som vi sammenholder med vores ekspertise i de utallige forskellige muligheder, der findes i jeres eksisterende Microsoft 365-løsning. Herefter udarbejder vi i fællesskab en kravspecifikation – altså en køreplan for, hvilke særlige funktioner jeres tilpassede it-system skal baseres på, hvordan det skal se ud på forskellige skærme osv.

  Og når denne køreplan er færdig, går vores SharePoint-konsulenter i gang med at udvikle den valgte løsning for jer. Her fortsætter vi den personlige dialog, der blev etableret i den indledende fase, så I har overblik over processen og tidshorisonten helt fra begyndelsen og indtil, at vores IT-konsulenter leverer og implementerer den færdige løsning for jer. Lad os fungere som jeres eksterne it-afdeling på projektet. 

  Læs mere om, hvad it outsourcing er, og hvordan vores tilgang til det kan løse netop jeres udfordringer.

  ― Kontakt os og høre mere

  Som SharePoint-konsulent leverer vi effektive løsninger til alle former for virksomheder

  Vores kompetencer inden for SharePoint er naturligvis ganske betydelige: Det er dem, hele vores virksomhed er bygget op omkring. Hos os finder du ikke blot nogle dedikerede SharePoint-konsulenter med en teknisk specialviden. Vi har også et stort fokus på brugeroplevelsen. Det vil sige, hvordan de mennesker, der skal bruge it-løsningen i deres daglige arbejde, oplever systemet. Vi tilbyder tilmed også SharePoint kurser, så I kan få mest udbytte af jeres løsning.

  For det er kun, når den pågældende løsning ubetinget giver mening for brugerne, at vores arbejde er færdigt. Vores SharePoint-konsulenter skaber effektive løsninger for mennesker. Det vil sige jeres medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Tilpassede løsninger, der løser nogle udfordringer, som I førhen har haft, og som giver jer mulighed for at arbejde på den bedst mulige måde i de forskellige arbejdsprocesser, der findes i jeres organisation.

  ― Kontakt os og hør mere

  Her finder du en oversigt over nogle af de forskellige løsninger, vi kan tilbyde

  Målretning af jeres eksisterende SharePoint-platform

  Vi optimerer jeres SharePoint-løsning, så den specifikt tager udgangspunkt i jeres arbejdsgange.
  Læs mere

  Support på SharePoint-løsninger

  Alle virksomheder har mulighed for at købe et klippekort til support i brug og opsætning af SharePoint.
  Læs mere

  Dokumentstyring, der er tilpasset jeres behov

  Skab det gyldne overblik over forskellige dokumentversioner og administrer brugerrettigheder m.m.
  Læs mere

  Intranet

  intranet med en tilpasset SharePoint-løsning, der sikrer et langt bedre samarbejde, højere tilfredshed og øget vidensdeling.

  Ordre- & produktionsstyring

  Hold styr på salgs- og ordreflow. Vi kobler jeres it-systemer sammen og giver overblik og bedre styring.
  Læs mere om produktionsstyring.

  Projektstyring

  Bruger I for lang tid på at holde styr på jeres projekter? Ved hjælp af OnePoints SharePoint-løsning kan I skabe et meget bedre overblik over opgaverne.
  Læs mere om projektstyring.

  Har du interesse i at høre, hvad en SharePoint-konsulent fra OnePoint kan gøre for jeres virksomhed?

  Du har naturligvis mulighed for at tage kontakt til en af vores SharePoint-konsulenter for at få en uforpligtende snak om de muligheder, vi ser for en optimering af jeres eksisterende it-system.

  For vores SharePoint-konsulenters ekspertise tager netop udgangspunkt i at udvælge de eksakte muligheder, som passer specifikt til jeres virksomhed. Derfor håber vi, at du vil tage kontakt til os. Enten via telefon på telefonnummer +45 70 40 48 91 eller ved at skrive dine kontaktoplysninger ind her på siden – så sørger vores SharePoint-konsulenter for at vende tilbage til dig hurtigst muligt med henblik på at få en snak om, hvordan vi kan skabe det optimale digitale arbejdsmiljø for jer.

  ― Kontakt os og høre mere

  nyhed-placeholder

  Vil du vide mere?

  Lars kan gøre dig endnu klogere på kvalitetskontrol.

  Ring til Lars på +45 5350 0941 eller skriv til ham nedenfor

   loader