Opsætning & integrationer

  Opsætninger

  Vi hjælper din arbejdsplads i gang med at bruge- og få det bedste ud af Office365 programmerne.
  Som SharePoint, Teams, BI, OneNote, Flow m.fl. Kontakt os for at få en opsætning og samtidig rådgivning indenfor mulighederne, med det nye digitale værktøj.

  Integrationer

  Herudover kan vi lave løsninger der får jeres andre systemer til at “tale sammen”, så I nemt kan overskue – og finde alt den data der er relevant i jeres daglige arbejdsdag.
  Vi har hjulpet hjulpet flere organisationer med koble deres IT systemer sammen, hvilket har givet dem et markant bedre overblik i hverdagen.

  Det har eksempelvis været med integration af følgende:

  • E-conomic
  • Zendesk
  • Jira
  • Uniconta
  • NAV
  • Secoya
  • Sympa
  • Og mange flere

  Vi kigger gerne forbi til et uforpligtende møde og viser jer eksempler på flere forskellige typer af integrations løsnings muligheder.

  Bruger I i forvejen andre systemer som Google Drive eller Dropbox, kan jeres filer let flyttes til Office365. Læs mere her om, hvordan man flytter filer fra Dropbox til Onedrive. Eller er I interesseret i at høre mere om integration mellem forskellige programmer via Power Apps, kan I læse mere her.

  API Løsninger

  I en digital verden, hvor sammenhæng og effektivitet er afgørende, kan API-løsninger være en game-changer for jeres virksomhed. API’er, eller Application Programming Interfaces, fungerer som broer mellem forskellige softwareapplikationer, hvilket gør det muligt for dem at interagere med hinanden uden manuel intervention.

  Ved at integrere API-løsninger i jeres virksomheds-setup, kan I automatisere dataudvekslingen mellem jeres systemer, hvilket reducerer tidsforbruget og fejl. Det kan være alt fra at synkronisere data mellem jeres CRM- og dokumentstyringssystem, til at automatisere faktureringsprocesser ved at forbinde dit regnskabssystem med jeres platform.

  Endnu vigtigere er, at API-løsninger kan skræddersys til jeres specifikke behov, hvilket giver jer fleksibiliteten til at opbygge et IT-setup, der passer perfekt til jeres virksomheds unikke krav.

  Vi har en bred erfaring med at implementere effektive API-løsninger, og vi vil gerne hjælpe dig med at udforske, hvordan du kan gøre din virksomheds dagligdag nemmere og mere effektiv. Kontakt os for en uforpligtende snak om de mange muligheder, der ligger i API-integration.

  Kontakt os for en uforpligtende snak

  Vil du høre mere om, hvad OnePoint kan gøre for dig?

   loader