Power Apps

  Power Apps er Microsofts platform til at udvikle apps. Den grundlæggende idé bag programmet er at give brugeren et redskab til at udvikle forholdsvist simple applikationer ved hjælp af et system, der ikke stiller de store krav til forståelse for kode og appudvikling. Med det sagt bruges Power Apps dog også af nogle professionelle udviklere, da det gør det muligt for dem at udvikle gode apps hurtigere og mere effektivt. 

  Hos OnePoint kan vi hjælpe dig med at komme ordentligt i gang med at bruge Power Apps eller assistere dig i udviklingen, så det ikke behøver at være så omkostningstungt for dig at producere din egen arbejdsrelaterede applikation, der er ganske velegnet til intern brug.

  Lav simple apps til din virksomhed uden de helt store omkostninger

  Power Apps er Microsofts platform til at udvikle apps. Den grundlæggende ide bag programmet er at give brugeren et redskab til at udvikle forholdsvist simple applikationer ved hjælp af et system, der ikke sætter de store krav til forståelse for kode og appudvikling. Power Apps bruges dog også af professionelle udviklere, da det gør det muligt for dem at udvikle gode apps hurtigere og mere effektivt. Derfor har Power Apps en masse forskellige fordele, som også kan komme dig og din virksomhed til gode.

  Hos OnePoint kan vi hjælpe dig med at komme ordentligt i gang med at bruge PowerApps eller assistere dig i udviklingen, så det ikke behøver at være så omkostningstungt for dig at producere din egen arbejdsrelaterede applikation, der er ganske velegnet til intern brug.

  Hvad er Power Apps?

  Power Apps er et rigtigt smart redskab, der er en del af “Power-familien” fra Microsoft, som også indeholder Power BI og Microsoft Flow. Det kan bruges til at bygge webbaserede applikationer, der kan køre som et selvstændigt program på en computer, en smartphone, en hjemmeside eller gennem platforme som for eksempel Sharepoint eller Microsoft Dynamics. Her kan man bygge simple, men smarte applikationer til internt brug i din virksomhed, som for eksempel kan hjælpe med onboarding-forløb til nystartede medarbejdere eller opgavestyring af forskellig art. Derfor er Power Apps et bekendtskab, der kan give din virksomhed værdi og eventuelt være med til at øge produktiviteten og effektiviteten i din virksomhed samtidig med, at det potentielt giver gladere medarbejdere.

  Hvad er fordelene ved at bruge Microsoft Power Apps?

  Microsoft Power Apps har en masse forskellige fordele, som også kan komme dig og din virksomhed til gode. En af de absolut største fordele ved at bruge Power Apps er, hvor hurtigt en velfungerende app kan udvikles og sættes i brug. Det koster langt fra det samme som at have et dedikeret appudviklingsbureau til at udvikle en applikation, og det sætter kun ganske få krav til teknisk forståelse, da det er baseret på blokprogrammering. Det betyder, at man kan vælge mellem en række eksisterende komponenter, som man kan bygge sin applikation ud fra gennem en simpel drag-and-drop-tilgang. Dermed bliver appudvikling så nemt, som det aldrig har været før. Tidligere har udvikling af velfungerende apps fordret en specifik viden om API’er, funktioner og objekter mv. – men med Microsoft Power Apps er alt det tunge kodearbejde erstattet af forholdsvist forståelige drag-and-drop-manøvrer.

  En af de største udfordringer ved at udvikle erhvervsrelaterede applikationer er at forbinde den til forskellige datakilder. Men med Power Apps er der ikke det helt store problem, da der findes rigtigt mange forprogrammerede skabeloner, som hjælper med at integrere data fra de mest populære Microsoft-programmer, der sikkert allerede bruges i din virksomhed. Power Apps’ integration med Microsoft 365, Flow og Power BI gør det let at flytte data fra SharePoint, Excel eller en hvilken som helst anden Microsoft 365-applikation, der bruges af medarbejderne i din virksomhed.

  Lad os hjælpe dig med at komme godt i gang med Power Apps

  Power Apps er dog ikke nødvendigvis helt selvforklarende, hvis integrationen mellem forskellige programmer skal fungere upåklageligt. Det er netop her, du har mulighed for at få gavn af OnePoints ekspertise. Vores specialister hjælper dig gerne med at forstå mulighederne i Power Apps og forestår også gerne assistance i udviklingen, så din virksomhed får en app, der fungerer 100 % efter hensigten og giver værdi fra dag ét.

  Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan du kan få en velfungerende applikation gennem Power Apps, er du naturligvis velkommen til at tage kontakt til en af vores konsulenter. Vi vil altid lytte til dine ideer og de behov, der findes i jeres virksomhed, inden vi bringer vores viden om mulighederne i Power Apps i spil og kommer med et forslag til en god løsning til dig. Ring til os på tlf. +45 70 40 48 92 eller skriv en mail til kontakt@onepoint.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Kontakt os for en uforpligtende snak

  Vil du høre mere om, hvad OnePoint kan gøre for dig?

   loader