Hybel

  ”Vi var fra starten opmærksom på, at vi skulle have et system, der kunne samle alle informationer om byggerierne et sted og samtidig sikre en nem og intuitiv adgang til vores data.
  For mig er det vigtigt, at data kun skal vedligeholdes ét sted og det skal være nemt at trække data ud til mange forskellige formål. Samtidig har det være vigtig for os, at vi kan lave dynamiske tidsplaner for de enkelte byggerier, så vi hele tiden har overblik over vores sager, så vi derved sikrer, at deadlines overholdes.

  Vi fik hurtigt lavet en tidsplan og efterhånden som forskellige del-elementer blev færdiggjort og testet, blev de lagt ind i løsningen, således at vi hurtigt kunne få udbytte heraf.
  Undervejs har vi foreslået flere tilføjelser til løsningen som OnePoint har været kompetente til at udvikle og implementere i vores løsning.
  Jeg synes at samarbejdet med OnePoint har fungeret optimalt og vi har fået et system, som alle medarbejdere har rigtig godt gavn af.

  Det har været meget professionelt og de ting vi har ønsket, har vi altid fået. Vi er i god dialog og OnePoint kommer med gode forslag.

  De er lydhøre over for vores behov og kan forstå og sætte sig ind i forretningen, så samarbejdet kører stadig. OnePoint har bestemt indfriet vores forventninger!”

  Karsten Græsborg, Økonomichef, Hybel

  karsten-graesborg

  Karsten Græsborg

  Økonomichef, Hybel

  “Det har været meget professionelt og de ting vi har ønsket, har vi altid fået. Vi er i god dialog og OnePoint kommer med gode forslag. De er lydhøre over for vores behov og kan forstå og sætte sig ind i forretningen, så samarbejdet kører stadig. OnePoint har bestemt indfriet vores forventninger!”

  Kontakt os for en uforpligtende snak

  Vil du høre mere om, hvad OnePoint kan gøre for dig?

   loader