Grip Sign

  Vi skulle have lavet en ordre- og produktions løsning, da alt viden omkring hvad der skal skulle produceres, hvor og hvordan, lå ved nogle få personer.
  De få personer skulle dagligt informere medarbejderne om hvad der skulle laves.

  Det gav tidsspild og mulighed for småfejl ved overdragelser, så det var en naturlig anledning til at finde en ny løsning, der også kunne give os alle et bedre overblik og samtidig var brugervenligt for kollegaerne i alle afdelinger.
  Vi undersøgte markedet grundigt og kunne ikke finde en ”hyldevare” der kunne løse alle vores behov tilfredsstillende.
  Jeg talte med andre kollegaer i branchen og blev anbefalet at tale med Lars fra OnePoint.

  I dag har vi en løsning, hvor vi (uanset lokation og platform) kan planlægge en ordre og sende det ud til den helt rigtige medarbejder og maskine.
  Det er nemt at få overblik hvad der produceres og se hvor langt ordren er i forløbet.
  Derudover er der mulighed for at time-registrere på den enkelte ordre, så alle kan se hvor lang tid det tager i de forskellige processer rundt i produktionen osv. Det har givet os nogle nye muligheder vi ikke har haft før.

  Bestilling af fragtmænd og f.eks. printning af pakkelabels er automatiseret, hvor der førhen stod personale og brugte tid på at udføre arbejdet manuelt, så løsningen fra OnePoint vil spare os for mange ressourcer fremadrettet. Vi er rigtig godt tilfredse og anbefaler dem videre i vores netværk”

  Steffen Fløe Rasmussen, CEO, Grip Sign

  steffen-floe-rasmussen

  Steffen Fløe Rasmussen

  CEO, Grip Sign

  “Løsningen fra OnePoint vil spare os for mange ressourcer fremadrettet. Vi er rigtig godt tilfredse og anbefaler dem gerne videre i vores netværk”

  Kontakt os for en uforpligtende snak

  Vil du høre mere om, hvad OnePoint kan gøre for dig?

   loader