OnePoint er kåret som Børsen Gazelle 2020

  OnePoint har fået tildelt Gazellestatuetten 2020, og vi er meget beærede og ydmyge over at modtage denne pris. Godt nok har vi først fået det at vide nu, fordi Børsen havde lavet en fejl, men vi er stadig meget glade og ydmyge over at modtage denne pris.

  Hvis vi kigger fem år tilbage, havde vi aldrig troet, vi ville komme til at stå her. Da vi startede OnePoint op, var ambitionen alene at lave det, vi brænder for og skabe et mere frit arbejdsliv.

  I dag har vi mere end 10 års erfaring i at forbedre arbejdsgange via relevante it-løsninger for vores kunder. Over årene har vi fået et team af ansatte, som har formået at skabe vækst i virksomheden, og siden 2015 har vi vækstet med 400 %.

  Det kunne vi ikke gøre uden et fantastisk og arbejdsomt team, der brænder for det, de laver.

  Vi er meget stolte af alle vores kolleger, som både er dygtige til deres arbejde, men også er de bedste mennesker og kolleger, man kunne tænke sig. Det er en gave at arbejde sammen med mennesker, hvor interessen driver værket, og hvor jobbet i lige så høj grad er en hobby som et arbejde.

  For os er det en kæmpe motivationsfaktor at få Børsen Gazelle, og vi er meget beærede over prisen. Det er dejligt at vide, at andre også kan se, vi knokler.

  Tak til vores trofaste kunder, som gør det muligt for os at levere it-løsninger hver dag, og som viser os en stor tillid i at gøre det. Også stor tak til vores samarbejdspartnere.

  Uden jer, ingen Gazelle.

   

  loader