Microsoft Power BI

  Microsoft Power BI bruges til at holde alle dine softwaretjenester, apps og forbindelser samlet. Det gøres ved at omdanne data til faste, visuelt fordybende og interaktive indsigter. Ultimativt bliver dine data fremvist i et Excel-regneark eller en cloudbaseret løsning, som du kan oprette forbindelse til og dele, når du ønsker.

  Sådan implementerer du Power BI på din arbejdsplads

  Microsoft Power BI kan bruges af alle i en virksomhed, men på forskellige måder. Alt afhængigt af jobbeskrivelse arbejdes der med forskellige områder inden for virksomheden, og Power BI er redskabet, der tager hånd om alle aspekter; ligegyldigt om du arbejder med salg eller regnskab.

  En talkyndig medarbejder sidder måske med udarbejdelsen af diverse forretningsrapporter, og her bruger vedkommende måske Power BI Desktop eller Power BI Report Builder til at kreere og udgive rapporterne til Microsoft Power BI, hvor alle kan tilgå dem. Modsat bruger en medarbejder fra salg måske hovedsageligt Power BI-telefonknappen til at overvåge sine salgskvoter eller til at analysere leads.

  En virksomhed, der ønsker at arbejde struktureret og som en integreret enhed, bruger altså Power BI til forskellige ting, men værktøjet holder samling på data og fungerer som en cloudbaseret løsning, der skaber overskuelighed på arbejdspladsen.

  Tal med en af vores eksperter

   Brug data fra Power BI til at realisere dine målsætninger

   I daglig tale bliver ordene ‘datagrundlag’ og ‘datadrevet beslutninger’ ofte brugt. Dagene, hvor ens marketingkroner eller strukturelle beslutninger internt i virksomheden blev truffet på baggrund af en mavefornemmelse, er for længst passeret. I dag er data alt. Men data skal samles et sted, og det skal kunne præsenteres på en overskuelig og forståelig måde – det er her, hvor Microsoft Power Bi kommer ind i billedet.

   Power BI er et komplekst system, der dækker over en række tilgange til at præsentere virksomhedens samlede data for de forskellige brugergrupper. Power BI giver dig det klarsyn, du har brug for, når du skal træffe vigtige beslutninger og realisere dine organisatoriske målsætninger.

   Derfor er Microsoft Power BI til gavn for alle i virksomheden

   Vi har allerede været lidt inde på det. Det er forskelligt, hvordan medarbejdere i en virksomhed bruger Power BI. Men dernæst er det også brugerdefineret, hvordan medarbejdere fra forskellige afdelinger ønsker at få deres data præsenteret. Nogle har f.eks. en præference for data præsenteret i rækker eller kolonner, som vi kender det fra klassiske regnskabsrapporter.

   Andre medarbejdere i organisationen ønsker data præsenteret via grafiske virkemidler, idet informationen kan virke mere intuitiv og håndgribelig. Grafiske virkemidler er et vigtigt element for at gøre det komplicerede mere spiseligt. Både for sig selv i forhold til den beslutingsproces, man står overfor, men også i forhold til at videreformidle data hurtigt, simpelt og korrekt. Det kunne f.eks. være til et møde med aktionærerne eller andre dele af virksomheden.

   I sidste ende kommer det ned til én ting. Power BI er en fremragende løsning, hvis man ønsker at eksekvere datadrevet, idet alle brugere af dataen får præsenteret deres information i det format, som passer til deres rolle og deres foretrukne måde at modtage informationerne på.

   Har du spørgsmål til Power BI fra Microsoft?

   Vi forstår godt, at ovenstående kan være lidt af en mundfuld. Det kan virke super kompliceret og uoverskueligt, men vi garanterer dig, at Microsoft Power BI kan sætte en helt ny standard for jeres forretning. Du skal derfor endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du sidder tilbage med spørgsmål. Vi har dygtige folk til at sætte dig ind i alle fordelene med Power BI, og hvordan løsningen kan skræddersyes til jeres organisation.

   Du kan skrive en mail til os på kontakt@onepoint.dk eller ringe til os på tlf. 70 40 48 91. Vi ser frem til at hjælpe dig!

   Læs om andre løsninger

   nyhed-placeholder

   Vil du vide mere?

   Lars kan gøre dig endnu klogere på dokumentstyring.

   Ring til Lars på +45 5350 0941 eller skriv til ham nedenfor

    loader