It-outsourcing

  It-outsourcing af optimering af jeres digitale arbejdsredskaber

  I langt de fleste danske virksomheder er it i dag et vigtigt grundlag for driften. Det gælder sandsynligvis for de fleste brancher og er som sådan ikke længere noget nyt. Men teknologien kan naturligvis ikke stå alene, den kræver også nogle medarbejder, som kan hjælpe med at facilitere it-systemernes relevans og kontinuerlige drift. Tidligere var de it-mæssige opgaver oftest noget, som blev håndteret inhouse – men tendensen er, at forskellige virksomheder i højere grad henter hjælp udefra til opgaver, der har noget med deres it-systemer af gøre. Det gælder både it-outsourcing af drift og udvikling – og det kan der være rigtigt mange gode grunde til.

  CRM systemer

  Hør mere om hvad vi kan gøre for jer.

   Hvad betyder outsourcing i et it-mæssigt perspektiv

   Der er stadig mange virksomheder, der selv vedligeholder deres it og løbende foretager driftsmæssige og sikkerhedsmæssige opdateringer mv. Men det kræver naturligvis mange ressourcer at have de relevante kompetencer i medarbejderstaben. Derfor kan det være oplagt at tænke i nye baner. Det har ganske ofte vist sig, at virksomheder, der investerer i deres it, er dem, som klarer sig bedst i branchen med hensyn til effektivitet, kvalitet i den daglige produktion og evnen til at tænke nye og innovative tanker, der skaber fremdrift.

   Hos OnePoint har vi som et konsulenthus, der er bygget op omkring et specialiseret område inden for it-sourcing, stor erfaring med at gå ind og facilitere de bedste forudsætninger for at gøre et bedre stykke arbejde i forskellige typer af virksomheder. Vælger I it-outsourcing gennem OnePoint kan I forvente at vores specialister gransker jeres it-mæssige udfordringer med fokus på bagefter at tilrettelægge en løsning for jer, der tager udgangspunkt i de it-systemer, I allerede bruger i forvejen. Dermed er I ikke ude i en omkostningstung proces, hvor der skal udvikles og programmeres skræddersyede løsninger helt fra bunden. For vores speciale ligger netop i at finde de mest oplagte redskaber og strukturer i jeres eksisterende løsning fra Microsoft. Med adgang til Microsofts softwarepakker har I nemlig adgang til et af de mest gennemtestede og mangefacetterede it-løsninger, der findes på markedet i dag.

   Det kræver dog en vis ekspertise og en god portion opdateret specialviden at kende til alle mulighederne, der gemmer sig i et system, der er så omfattende – og det er altså her, at OnePoint kommer ind i billedet. For vores speciale i Microsofts værktøjer og som Office 365 konsulenter giver det os muligheden for at sammensætte en relevant opsætning af disse, der gør jeres arbejde meget mere sikkert, effektivt samt giver muligheder for langt stærkere samarbejde på tværs af organisationen og skaber øget arbejdsglæde. Det kan f.eks. være gennem RPA-løsninger.

   Hvilke fordele er der ved it-outsourcing?

   I takt med at it til stadighed bliver mere og mere komplekst og udvikler sig med en enorm hast, bliver det også en mere og mere integreret del af vores liv. Det gælder både privatlivet og vores arbejdsmæssige liv. Det fordrer en samarbejdspartner, der har det relevante overblik over udviklingen og som er i stand til at se, hvordan denne udvikling kan repræsentere nogle nye muligheder, der giver værdi for jeres virksomhed.

   Gennem en it-outsourcing, hvor I kan trække på vores ekspertise i at udvælge og opsætte de perfekte arbejdsredskaber, skabe overblik over data og arbejdsprocesser samt at styrke jeres medarbejderes samarbejde, kan I med sikkerhed få stor værdi af vores assistance fremadrettet. Vi kan supportere jer i forståelsen og opsætningen af den bedste arbejdsplatform, uden at I behøver at betale løn til dyrt it-personale, og der er ingen binding på vores services. I vælger præcis det omfang af it-outsourcing, I har brug for, og kan beholde jeres data og platform ved opsigelse af en aftale.

   Hos OnePoint kan vi sørge for at tage jeres arbejdsredskaber til det næste niveau. Redskaber, som I kan tilgå, uanset hvor I befinder jer, eller hvilke platforme I bruger. Vi kan sikre, at det er de rigtige redskaber til de pågældende opgaver, sikre et værdifuldt overblik over data og sørge for, at I er bedst muligt klædt på til at bruge dem.

   Læs mere om RPA i Microsoft Flow her.

   Kontakt os for en uforpligtende snak

   Kontakt os i dag for at få en uforpligtende dialog om, hvordan et system til kvalitetsstyring kan gøre en markant forskel for jeres virksomhed.

    loader