Velkommen til Dennis

  Vi er så heldige at have fået endnu en ny medarbejder. Dennis Klyvedal har færdiggjort sin kandidat i Aalborg i år, så vi skyndte os at lokke ham til at arbejde i Ikast, efter han flyttede hjem til Viborg med kæresten igen.

  Dennis er oprindeligt fra Ikast egnen, så han er godt kendt her og passer rigtig godt ind i teamet.

  Vi har arbejdsglæden i højsædet!

  Nogle gange er det simpleste det sværeste at finde. Vi forsøger at hjælpe vores kunder med at forsimple deres hverdag og det gøres nemmest når man trives med sine kollegaer.

  Derfor sørger vi for at have et godt sammenhold og arrangerer jævnligt diverse hyggelige (og altid frivillige!) arrangementer.

  Hver fredag kan du f.eks. give dine kollegaer baghjul i Wii sport, eller du kan deltage i vores jævnlige Golf ture, brætspils hygge, biografture, LEGO udfordringer med mere.

  Alle bliver lyttet til i dagligdagen, det gælder selvfølgelig også ift. arrangements ønsker.

  Bliv en del af et team der sætter arbejdsglæde højt!

  OnePoint kontoret er placeret på Industrivej 32 i det sydlige Ikast, tæt på motorvejsafkørslen og kun 15 min. fra Herning, samt 20 min fra Silkeborg.

  Vi tager gerne praktikanter ind fra relevante videregående uddannelser, hvis der er plads i det pågældende tidsrum, kontakt os gerne hvis du er interesseret.

  Brænder du lige så meget for kode som os? så mail dit CV til HR!

   

   

  loader