Skandia Laser Teknik A/S

  Case beskrivelse

  Om

  Skandia Laser Teknik er en underleverandør virksomhed, én af de største i Danmark inden for laser- og vandskæring samt efterbearbejdning i metal og andre materialer.

  Udfordringen

  Med store ordremængder hver uge har det været en udfordring for virksomheden at opretholde en effektiv og overskuelig arbejdsgang af ordrehåndteringen. Ved fysisk at printe ordren og efterfølgende videresende den i produktionsprocessen, opstod der en risiko for miste overblik over hvor ordren var i systemet, med fare for at leveringstid m.m. ikke kunne overholdes.
  Manglende overblik i produktionsprocessen skyldtes at arbejdsgangen var baseret på papirordrer, som fysisk florerede rundt i virksomheden.

  Løsningen

  I dette tilfælde var SharePoint løsningen på at imødekomme virksomhedens behov. En skræddersyet løsning i SharePoint har nemlig betydet, at virksomhedens mange standardfunktioner i produktionsprocessen har kunnet optimeres og opsættes på en fremtidssikret måde. Ved at lave en integrationsløsning mellem SharePoint og det eksisterende C5 system, blev det muligt at optimere forretningsprocessen i virksomhedens daglige drift, og værktøjerne i SharePoint har gjort det muligt at styre overblikket over ordrer i forhold til produktions– og leveringstid.
  SharePoints dokumenthåndtering har samtidig gjort det nemmere at samle alle produktionstegninger over ordrer ét sted, og samtidig tilgængeligt for alle relevante personer. Ydermere har implementeringen af digital håndtering af ordrer og tegninger medført mindre papirspild, bedre og nemmere planlægning, overblik over hele produktions- og leverandørkæden samt reduceret omkostningerne ved ordrebehandling.

  ”OnePoint har evnet at forstå vores arbejdsprocesser grundigt, hvilket har resulteret i god sparring og rigtig god service. Desuden har OnePoint formået at levere en rigtig god løsning som har givet os det overblik vi manglede, og derved har vi nu mulighed for at måle og optimere effektivt på vores arbejdsgange. Vi har fået et system som vi er meget tilfredse med, og som har løst de udfordringer vi har haft i dagligdagen, og derved kan vi levere en bedre service til vores kunder. SharePoint har været et rigtigt godt valg af værktøj, fordi vi selv har mulighed for at tilpasse de informationer som skaber det overblik vi har behov for nu og her”

  Henrik Jensen, Direktør, Skandia Laser Teknik A/S

  henrik-jensen

  Henrik Jensen

  Direktør, Skandia Laser Teknik A/S

  “De har evnet at forstå vores arbejdsprocesser grundigt, hvilket har resulteret i god sparring og rigtig god service. Desuden har de formået at levere en rigtig god løsning, som har givet os det overblik, vi eftersøgte, og derved har vi nu mulighed for at måle og optimere effektivt på vores arbejdsgange.”

  Kontakt os for en uforpligtende snak

  Vil du høre mere om, hvad OnePoint kan gøre for dig?

   loader