14.01.2019

SharePoint Supporter søges

Vi skal snart i gang med at kigge efter en dygtig, serviceminded og velformuleret SharePoint supporter til vores team her i Ikast.

Hun/han kommer til at stå for vores 1. level support (og opsætning), undervisning af SharePoint, samt andre OnePoint produkter via mail og telefon.

Den nye kollega skal udarbejde vejledninger “how to” både som dokumenter, men også som video – som vil blive delt på vores sociale medier. Den rette vil blive bindeleddet mellem kunderne og udviklerne (2.level support) og skal sørge for at strukturere de indkomne opgaver/projekter, samt at sikre at deadlines bliver overholdt og at kunderne føle sig ajourført gennem hele processen.

Det er et krav at personen taler flydende dansk og har arbejdet med IIS, MS SQL, server og powershell scripts.

Der vil være nogle få opgaver omkring opsætning af server, så der skal være en interesse i at lære om azure og evt. javascript.

Det er vigtigt at personen ønsker at blive en fast del at teamet, også på længere sigt, så der vil blive lagt vægt på at personen ikke bor for langt væk.

Deltid kan tilbydes hvis dette ønskes og vi er også åbne for at tilbyde en praktikplads, hvis man matcher teamet og har support erfaring, men måske ikke helt har alle de kvalifikationer der ønskes(f.eks. SharePoint).

skriv til Serina/HR på skh@onepoint.dk

Del
Tilbage til oversigten